TV: Evra skakade mästerna - men Bayern vände: "De firade som de hade vunnit"

Patrice Evra dundrade in 1­–0 till Manchester United och skrällen var nära.
20 minuter senare hade Bayern München gjort tre mål – och tog semifinalplatsen.
– De firade som att de hade vunnit matchen. Det var ett ”wake up call”, sa Robben till Viasat efter matchen.

Det var inte många som trodde att Manchester United skulle knipa en semifinalplats. Och så blev det inte heller.

Men när Patrice Evra i den 57:e minuten dundrade upp 0–1 i krysset så tändes ett hopp för David Moyes och alla United-fans.

Det hoppet släcktes dock snabbt. Mycket snabbt. Bara en minut senare kunde Mario Mandzukic kvittera – efter en närkamp med just Patric Evra.

Nio minuter senare stormade ångvälten Thomas Müller fram och petade in 2–1. Vid det läget räckte det för Manchester United att göra ett mål för att vara i semifinal.

Men när Arjen Robben dansade som en lindansör på straffområdeslinjen innan han placerade in 3–1 så dog hoppet för Manchester United.

– Det är de här matcherna du lever för, sa Robben till Viasat.

Bayern München gjort det som allt förväntade sig av dem – avancerade till semifinal.

Bayern München: Neuer; Lahm, Dante, Boateng, Alaba, Robben, Götze, Müller, Kroos, Ribéry, Mandzukić.
Bänk: Raeder, van Buyten, Rafinha, Pizarro, Weiser, Hojbjerg, Weihrauch

Manchester United: De Gea, Jones, Smalling, Vidic, Evra, Fletcher, Carrick, Valencia, Rooney, Kagawa, Welbeck.
Bänk: Lindegaard, Büttner, Ferdinand, Giggs, Januzaj, Young, Hernandez

Publicerad 2014-04-10 kl 07:20