TV: Här blir Totti historisk mot City - äldste målskytten i CL

Här blir Francesco Totti tidernas äldste målskytt i Champions League. Den fina lyftningen över Joe Hart gjorde 38-åringen historisk.

Manchester City tog ledningen mot Roma. Maicon fällde Sergio Agüero, och argentinaren satte 1-0 från straffpunkten.

När ledningsmålet kom hade det bara gått tre minuter av matchen. I mitten av andra halvlek kvitterade legendaren Francesco Totti. Detta med en behärskad chipp som lurade Joe Hart i Citys mål.

Tack vare 1-1-målet blev Totti historisk som den äldste målskytte i CL-historien.

Den tidigare rekordinnehavaren var Ryan Giggs, Manchester United-ikonen, somvar 37 år och nio månader när han nätade mot Benfica 2011.

Roma: Skorupski, Maicon, Manolas, Y-Mbiwa, Cole, Pjanic, Keita, Nainggolan, Florenzi, Totti, Gervinho.

Man City: Hart, Zabaleta, Kompany, Demichelis, Clichy, Navas, Fernandinho, Yaya Touré, Silva, Agüero, Džeko.

Publicerad 2014-09-30 kl 22:53