TV: Holländsk dubbel sänkte Arsenal

Holländska landslagsspelarna Klaas-Jan Huntelaar och Ibrahim Afellay gjorde varsitt mål när Schalke rättvist slog Arsenal i London.

Det var Schalke som dominerade matchen mot Arsenal på Emirates men det dröjde ända till den 76:e minuten efter flera bortslösade Schalkechanser innan tyskarna tog ledningen.

Det hade hängt ett Schalkemål i luften ett bra tag när tyskarna vann en andraboll efter att Arsenalförsvaret inte fått undan ett inlägg. Bollen hamnade till slut hos Huntelaar som avancerade in i straffområdet och sköt ett hårt, lågt, skott förbi Mannone i Arsenalmålet.

Med fyra minuter kvar av ordinarie matchtid ökade sedan gästerna på till 2-0. Andre Santos gick bort sig igen på vänsterbacken för Arsenal och Farfan kunde spela in bollen framför mål där Affellay vid bortre stolpen kunde peta bollen i öppet mål.

Arsenal buades ut av sin hemmapublik och Schalke går nu förbi Arsenal i gruppen som man nu toppar
Publicerad 2012-10-24 kl 22:55