Se Gustaf Lagerbielkes mål i spelaren ovan.

Spela
Höjdpunkter: Celtic-Feyenoord
Spela
Höjdpunkter: Atlético Madrid-Lazio

Celtic var på väg mot årets första seger i CL. Luis Palma såg länge ut att bli matchhjälte med sitt straffmål från den första halvleken men efter en sen fullträff av Feyenoords Yankuba Minteh såg matchen ut att sluta 1-1.

Då klev den svenske inhopparen Gustaf Lagerbielke fram. Försvararen höll sig framme vid den bortre stolpen och nickade in ledningen i den 91 minuten med sitt första mål i Champions League. Därmed tog Celtic sin första seger i årets CL.

- Killarna gjorde en bra match. En fin första halvlek, precis som andra halvlek. Jag kom in och sedan var jag på rätt plats vid rätt tillfälle i slutet. En fin känsla, säger Lagerbielke till Celtic TV.

Tränaren Brendan Rodgers:

- Det var ett fint ögonblick för honom, för han har inte fått så mycket speltid. Andra har gått före. Men hans attityd på träning och i allmänhet har varit strålande", säger han enligt Daily Record och fortsätter:

- Ironin i han blir utvisad i den första matchen och avgör den sista är härlig.

Men målet hade ingen betydelse för utgången av gruppen.

Redan på förhand stod det nämligen klart att Atletico Madrid och Lazio hade säkrat avancemang från grupp E medan Feyenoord var klar grupptrea före jumbon Celtic.

Parallet med Celtics match gjorde Atletico och Lazio upp om förstaplatsen i gruppen. Och det var hemmalaget som tog ledningen tidigt då Antoine Griezmann lämnades fri vid straffpunkten och satte 1-0 för Atletico.

Ledningen dubblades sedan i andra halvlek genom Samuel Lino och därmed knep Atletico Madrid förstaplatsen, fyra poäng före Lazio.  I och med målen slog Atletico Madrid nytt målrekord för klubben i ett gruppspel i Champions League med 17 fullträffar.

Atlético Madrid: Oblak - Molina, Savic, Gimenez, Hermoso, Lino - de Paul, Witzel, Saul - Griezmann, Correa.

Lazio: Provedel - Hysaj, Gila, Casale, Marusic - Guendouzi, Vecino, Luis Alberto - Pedro, Immobile, Zaccagni.

***

Celtic: Hart - Johnston, Welsh, Scales, Taylor - O'Riley, Iwata, McGregor - Johnston, Furuashi, Palma.

Feyenoord: Bijlow - Geertruida, Beelen, Hancko, Hartman - Zerrouki, Stengs, Timber - Paixao, Gimenez, Ivanusec.

Alla matcher i Champions League sänds på TV4 Play.