TV: Müller om supermissen: "Det var en komisk situation"

Bundesliga

Thomas Müller stod för en riktig praktmiss tidigt i mötet med Juventus.
Efter matchen ser han tillbaka på situationen som "komisk".

- Jag vet inte hur det såg ut på TV, säger anfallaren.

Det var i den 13:e minuten i Champions League-åttondelen mellan Juventus och Bayern München som gästerna fick ett superläge att ledningen. Robert Lewandowski blev helt ren till höger i straffområdet och istället för att avsluta själv rullade han bollen förbi målvakten Gianluigi Buffon in till Thomas Müller. Tysken skulle bara raka in bollen i mål, men fick bollen för långt ifrån sig efter förstatouchen och nådde inte bollen.

- Det var en komisk situation. Jag hade inte känslan att jag kunde få den mot mål på nåt sätt, inte med en touch i alla fall. Jag vet inte hur det såg ut på TV. Jag ska se det igen, men såklart skulle vi ha gjort mål, säger Müller.

Tysken lade dock en liten del av skulden för missen på Lewandowski.

- Passen var lite för mycket bakom mig, men...

Müller revanscherade sig något för missen när han satte 1-0 i slutet på den första halvleken. Matchen slutade 2-2 efter att Juve vänt på ett 2-0-underläge.