TV: Olympiakos visar hemmastyrka - slog Juve

Olympiakos är hemmalaget att se upp med i grupp A i Champions League.

Aten-laget följde upp öppningssegern över förra säsongens finalist Atletico Madrid (3—2) med en meriterande seger över det italienska mästarlaget Juventus med 1—0 på onsdagen. Det var den elfte Champions League-matchen i rad som Olympiakos gjorde mål på hemmaplan.

Den schweiziska anfallaren Pajtim Kasami gjorde matchens enda mål i 36:e minuten. Alejandro Domínguez drog upp ett anfall, nådde Kostas Mitroglou som kunde ha skjutit själv men i stället passade Kasami som sköt bollen förbi Gianluigi Buffon i Juventus mål.

Juventusstrategen Andrea Prilo gjorde sin 99:e Champions League-match, men byttes ut redan efter 57 minuter.

Malmö FF är det enda laget som har besegrat Olympiakos hittills — men det var på hemmaplan. Den 9 december, i sista omgången, är det Malmös tur att försöka rubba Olympiakos på Georgios Karaiskakis-stadion i Piraeus.

Publicerad 2014-10-22 kl 22:48