TV: PL-ryktade Ramos slog till - gav Benfica drömläge i CL-kvalet

Men snart kan han ha ett Champions League-gruppspel med Benfica att se fram emot.
- Här visar han vilken klassavslutare han redan är, sa C Mores kommentator Adam Pinthorp.

Höjdpunkter: Benfica med 2-0-seger mot Dinamo Kiev
3:10
Höjdpunkter: Seger för Maccabi Haifa i kval-mötet mot Röda Stjärnan
1:56
Höjdpunkter: Mållöst i mötet mellan Qarabag och Viktoria Plzen

Benfica är ett steg ifrån Champions League-gruppspelet i höst. På onsdagskvällen besegrade nämligen den potugisiska storklubben Dynamo Kiev med 2-0 på bortaplan.

Gilberto gav Benfica ledningen redan i nionde minuten. Halvtimmen senare var det dags för Gonçalo Ramos, som enligt Sky Sports jagas av Newcastle, att hitta nät.

Dynamo Kiev slarvade med bollen på egen planhalva, vilket gästerna utnyttjade. David Neres snodde åt sig bollen och spelade fram Ramos - som disktant placerade in 0-2.

- Han är ju letal där! Väldigt distinkt när han avslutar och tycker in bollen i bortre. Här visar han vilken klassavslutare han redan är, sa C Mores kommentator Adam Pinthorp i sändningen.

Målet, som var 21-åringens tredje i Champions League-kvalet, blev matchens sista. Benfica har därmed en 2-0-ledningen att gå på inför returen i Portugal nästa vecka.

På annat håll lyckades Maccabi Haifa lösa en viktig 3-2-seger hemma mot Röda Stjärnan. Efter att ha legat under i halvtid svarade den israeliska storklubben för två snabba mål i början av andra halvlek, vilket säkrade segern.