TV: Se Wenger skylla på domaren: "Dödade oss"

Utspelat, krossat och överkört.
Men Arsene Wenger valde efter 5-1 mot Bayern att kritisera domaren.
- Han dödade oss, sa Wenger på den efterföljande presskonferensen.

Efter 10-2 över två matcher, den största förlusten för ett engelskt lag i Champions Leagues historia, är Arsenal utslaget i åttondelsfinalen för sjunde året i rad.

Men efter matchen valde tränaren Arsène Wenger att fokusera på domarens insats i stället för hans eget lags brister. På presskonferensen gick han till stenhård attack mot den grekiske huvuddomaren Anastasios Sidiropoulos.

Framför allt var det situationen då gästerna kvitterade på straff och mittbacken Laurent Koscielny visades ut som irriterade Wenger.

- I andra halvlek dödade domaren matchen. Efter det var det väldigt svårt. Domaren var väldigt betydelsefull för Bayern i kväll. Det var inte straff i situationen med Lewandowski, det var också offside. Dessutom får vi rött kort. Det dödade oss fullständigt, sa Wenger, enligt brittiska medier.

- Bayern är ett bra lag men i kväll kan de också tacka domaren i den andra halvleken.

Enligt statistikföretaget Gracenote var det första gången någonsin Arsenal släppte in fem mål på Emirates och det var också den största förlustmarginalen på arenan. Den senaste gången ”Gunners” släppte in fem mål på hemmaplan var mot Chelsea i ligacupen i november 1998.

Se Wengers kommentarer om domaren i spelaren ovan.