Wendt och Lustig från start i 1-1-mötet

En sen straff såg till att svenskmötet mellan Oscar Wendts Mönchengladbach och Mikael Lustigs Celtic slutade oavgjort, 1-1.

Mönchengladbach hade en gyllene chans att blanda sig i toppstruden i grupp C. Men det blev "bara" en poäng för Oscar Wendts gäng. Detta efter att Mikael Lustigs Celtic kvittera på straff i den andra halvleken.

Mönchengladbachs Julian Korb visades ut i samband med att han rev ner Celtics Moussa Dembele. Straffen tog Dembele själv hand om och kunde drygt halvvägs in i den andra halvleken sätta kvitteringen från elva meter.

I den 32:a minuten kunde Lars Stindl ge hemmalaget ledningen. Skottet touchade på Lustig, för dagen mittback, och in i mål.

Både Wendt och Lustig spelade hela matchen.