Young Boys skalp - slog Juventus efter tidigare PSG-anfallarens dubbel

Young Boys slutar sist i Champions League-gruppen.
Men schweizarna avslutade med en meriterande 2-1-seger mot Juventus efter dubbla mål från Guillaume Hoarau.
- Det var en fantastisk julklapp för mig och för fansen, säger matchvinnaren enligt Uefa.

Jumbon i Champions Leagues grupp H, Young Boys, tog emot gruppettan Juventus i den avslutande omgången. Gästerna behövde poäng för att vara helt säkra på gruppsegern.

Men italienarna hade en tung kväll, trots att man ställde upp med en stark elva med bland annat Cristiano Ronaldo från start.

Young Boys tog ledningen efter en halvtimme, efter en straff från Guillaume Hoarau. Den tidigare PSG-spelaren skulle sedan bli tvåmålsskytt i den andra halvleken. Anfallaren utmanade och sköt ett fint skott fram till 2-0 i den 68:e minuten.

Inhopparen Paulo Dybala satte reduceringen för Juve med ett tungt vänsterskott tio minuter från slutet. Dybala hade också en till boll i nät i slutminuten av matchen. Argentinaren lossade ett tungt skott som gick i mål. Men Cristiano Ronaldo var uppe och försökte nickskarva bollen och domaren bedömde att portugisens aktion påverkade spelet.

Young Boys tog därmed sin första seger i Champions League-gruppspelet, men slutar ändå sist i gruppen efter att Valencia slagit Manchester United i den andra matchen i gruppen.

- Det var en fantastisk julklapp för mig och för fansen. Jag tycker att vi har lärt oss och vuxit under turneringen. I kväll presterade vi en komplett insats. Straffen var mitt 100:e tävlingsmål för Young Boys, jag tror att jag kommer att minnas den..., säger Hoarau enligt Uefa.