Argentina vann premiären utan Messi

Copa America

Trots en skadad Lionel Messi utanför laget slog Argentina regerande mästarna Chile i sin premiärmatch i Copa América.

Ángel Di María och Éver Banega gjorde målen när Argentina fick revansch för finalförlusten i turneringen förra året.

Lionel Messi tillbringade matchen på bänken efter att ha ådragit sig en ryggskada i Argentinas genrep mot Honduras.

Tidigare under dagen gjorde Blas Pérez två mål när Panama, som gör debut i Copa América, slog Bolivia med 2-1.

35-årige Pérez inledde målskyttet i den 11:e minuten innan Bolivia utjämnade efter halvtidsvilan. I 54:e minuten slog boliviansk-svenske Martin Smedberg-Dalence en djup frispark in i straffområdet, Panamas Harold Cummings misslyckades med en rensning och Juan Arce kunde säkert sätta bollen i mål.

Matchen såg ut att sluta oavgjort, men i den 87:e minuten avgjorde Blas Pérez med sitt andra mål för matchen.

Publicerad 2016-06-07 kl 07:40