Chile vann efter omdiskuterad straff - i tionde stopptidsminuten

Copa America

Chile besegrade Bolivia med 2-1 i Copa América. Bayern München-stjärnan Arturo Vidal avgjorde matchen i Foxborough, Massachusetts, med en kontroversiell straff långt in på tilläggstiden.

Domaren blåste straff i den tionde tilläggsminuten för hands på Bolivias back Luis Gutiérrez. Tv-reprisen visade att han hade sin högra arm bakom ryggen för att undvika hands och att Alexis Sánchez inlägg tog honom på axeln. Bolivias spelare omringade domaren i arga protester.

Bolivia förlorade mot Panama i första matchen i grupp D och har noll poäng.

Argentina vann mot Panama i Chicago med hela 5—0 i samma grupp efter bland annat hattrick av Lionel Messi, som slog till i andra halvlek, i minut 68, 78 och 87.

Nicolás Otamendi inledde målskyttet i inledningen av matchen. Även Sergio Agüero gjorde mål, i matchens sista minut.

Publicerad 2016-06-11 kl 06:12