TV: Copa America: Paraguay kämpade sig tillbaka mot stjärnspäckade Argentina

Argentina lyckades trots en 2-0-ledning inte hålla undan för ett vilt jagande Paraguay som kvitterade i matchens sista minut.

Det hela började dock bra för silvermedaljörerna från fjolårets VM.

Sergio Agüero öppnade målskyttet efter dryga halvtimmen när han löpte sig fri och rundande Silva i Paraguays mål.

Bara minuterna senare ökade sedan Lionel Messi på till 2-0 från straffpunkten och Argentina såg ut att vara på väg mot en seger.

Kvarten in i den andra halvleken fick dock Paraguay kontakt via ett praktskott av Nelson Valdez som från långt håll borrade sig upp i nättaket bakom Sergio Romero.

I den 89:e minuten höll den före detta Borussia Dortmund-spelaren Lucas Barrios sig framme och sköt in 2-2 vilket också blev slutreslutatet.

Det stjärnspäckade argentinska laget med spelare som förutom ovan nämnda målskyttarna bland annat består av spelare som Di Maria, Tevez och Mascherano fick därmed nöja sig med en poäng i sin invigningsmatch av Copa America.

Publicerad 2015-06-14 kl 15:01