TV: Andra raka segern för Eskilstuna United

Damallsvenskan

Eskilstuna har fått en bra start på säsongen i damallsvenskan. Efter premiärsegern mot Linköping följde laget upp med en ny säker trepoängare med 2-0-segern borta mot Mallbacken.

Mittbacken Louise Quinn gav gästerna ledningen på nick i den 35:e minuten och i andra halvlek skickade anfallaren Gaelle Enganamouit in tvåan.

Någon seger blev det dock inte för Kif Örebro.

Inför bortamötet med Vittsjö pratades det om revansch efter 1-4 i premiären mot Rosengård. Men någon upprättelse blev det inte. Trots att Örebro förde spelet och skapade flest chanser slutade mötet på Vittsjö IP mållöst.

Rosengård toppar tabellen efter två omgångar med sex poäng. Tvåan Eskilstuna har samma poäng men sämre målskillnad.

Publicerad 2015-04-18 kl 17:15