Linköping torskade mot Liverpool

Dam

Linköping förlorade borta mot Liverpool, men har ändå ett bra utgångsläge inför nästa veckas returmöte på hemmaplan.

Linköping har ett bra läge att ta sig vidare till 16-delsfinal i Champions League efter onsdagens bortamöte med Liverpool.

Hemmalaget tog ledningen efter en kvarts spel genom Gemma Davison. Men Linköping skulle komma tillbaka när norskan Kristine Minde slog till i den 37:e minuten.

I den andra halvleken gjorde Natasha Dowie 2-1 för Liverpool i den 73:e minuten. Men trots målet så har Linköping ett bra utgångsläge inför returmötet på Linköping Arena 16 oktober.

Publicerad 2014-10-08 kl 21:22