Succén fortsätter för Rolfö - målskytt igen

Primera División Femenina

Målskytt och supercupmästare förra helgen.
I dag hittade Fridolina Rolfö nätet på nytt.
Svenskan gjorde mål för tredje ligamatchen i rad i Barcelonas 4-0-seger mot Real Betis.

Diamantbollen-vinnaren Fridolina Rolfö var en av målskyttarna när Barcelona körde över Atlético Madrid med 7-0 i den spanska supercupfinalen förra helgen. Det var svenskans första titel med Barça efter flytten från Wolfsburg i somras.

I lördagens ligamatch hemma mot Real Betis fortsatte Rolfö på den inslagna vägen när hon höll sig framme på ett inspel från Lieke Martens och enkelt stötte in 4-0. Målet kom i den 66:e minuten - bara fem minuter efter att Rolfö äntrat planen.

Det var dessutom tredje ligamatchen i rad där Rolfö hittade nätet. Totalt har hon nu gjort tio mål för Barcelona.

Tidigare i matchen hade lagkamraten Asisat Oshoala stått för ett hattrick. Matchen slutade 4-0 och Barça har nu vunnit 18 ligamatcher av 18 möjliga den här säsongen.

Publicerad 2022-01-29 kl 14:23