Kommande EM-motståndaren Italien vann mot Skottland

EM 2021 (herr)

Italien, Sveriges kommande EM-motståndare, träningsspelade mot Skottland på söndagskvällen - och de gjorde det bra.

Matchen slutade 1-0 sedan Graziano Pelle skjutit in bollen i mål, fint framspelad av Daniele De Rossi.

Skottland, som inte kvalificerat sig till EM, hade svårt att komma igenom Italiens trebackslinje och hade inte skottarnas målvakt David Marshall storspelat hade siffrorna blivit större. Bland annat missade mittfältaren Emanuele Giaccherini tre klara chanser i första halvlek.

Tyskland förlorade överraskande mot Slovakien med 1-3. Mario Gomez gav tyskarna ledningen på straff, men tack vare två snabba mål innan halvtidsvilan kunde slovakerna vända. Juraj Kucka gjorde sedan 3-1-målet i början av andra halvlek.

Publicerad 2016-05-30 kl 07:00