TV: Lagerbäcks Island föll i EM-genrepet mot Norge

EM 2021 (herr)

Det blev förlust för Island i EM-genrepet. Lars Lagerbäck och hans mannar föll mot grannlandet Norge med 3-2.

En minut tog det, sedan hade Norge skakat om Lasse Lagerbäck och hans Island i deras EM-genrep. Den norska lagkaptenen Stefan Johansen stod på rätt plats efter att Hammarby-målvakten Ögmundur Krisinsson släppt en retur och kunde skjuta in matchens första mål.

Island skulle dock kvittera efter en halvtimmes spel men fick bara fem minuters lugn innan André Helland gav Norge ledningen igen.

I den andra halvleken så gjorde framförallt Lars Lagerbäck en rad byten vilket påverkade matchtempot. Med tjugo minuter kvar kunde ändå den norska 20-åringen Alexander Sorloth göra sitt första landslagsmål då han lobbade in 3-1 till sitt land.

Island fick en reducering på straff i slutet men det blev förlust för Lars Lagerbäck i EM-genrepet.

Se höjdpunkter från matchen i sportsändningen i spelaren ovanför.

Publicerad 2016-06-01 kl 22:23