Agüeros dubbel gav tre poäng

Underläge och i brygga mot Burnley.
Då klev Sergio Agüero fram och ordnade segern för Manchester City.

Manchester City tog tre planenliga poäng under lördagen då man gästade Burnley på Turf Moor. Men det satt hårt åt.

Det var nämligen Burnley som tog ledningen i den första halvleken. Dean Marney stänkte in ett långskott förbi Claudio Bravo i den 14:e minuten och gav hemmalaget en drömstart

Drygt 20 minuter senare kunde dock Sergio Agüero återställa ordningen för City efter en rörig situation i Burnleys straffområde. Argentinaren agerade klassisk måltjuv och stod på rätt ställe när bollen dök upp.

Samme målkung skulle senare ge City ledningen. Återigen kom målet till efter kaos i Burnleys straffområde. Till slut glidtacklade Fernandinho in bollen till Agüero som inte gjorde några misstag.

Matchen slutade 2-1 till City och innebär att man är kvar i tabelltoppen med sina 30 inspelade poäng.

Burnley:  Robinson - Lowton, Keane, Mee, Ward - Boyd, Defour, Hendrick, Marney, Gudmundsson - Vokes

Man City: Bravo - Sagna, Otamendi, Kolarov, Clichy - Fernandinho, Fernando - Sterling, Touré, Nolito - Agüero