Arsenal föll stort mot Palace - läcker in mål på bortaplan

Arsenal föll med 3-0 borta mot Crystal Palace.
Det var den fjärde raka bortamatchen där "Gunners" släppte in tre mål.
- I kväll var inte Arsenal överhuvudtaget. Allt vi kan göra är att be om ursäkt, säger Theo Walcott enligt Mirror.

Arsenal fortsätter att läcka in mål på bortaplan. Crystal Palace blev det fjärde laget på raken att göra tre mål hemma mot Arsenal och vann med 3-0. Det är också första gången någonsin som laget förlorar fyra raka bortamatcher under Arsene Wenger, enligt The Telegraph.

Hemmalaget fick en fin start på matchen och tog ledningen i den 17:e minuten. Wilfried Zaha stod för ett fint förarbete och serverade Andros Townsend till 1-0.

I den 63:e minuten ökade Palace på sin ledning. Efter ett fint anfall avslutade Yohan Cabaye på ett magnifikt sätt med ett knorrat skott i borte krysset.

Fem minuter senare blev det än bättre för hemmalaget, efter att Andros Townsend gått ner i straffområdet kunde Luka Milivojevic sätta 3-0 från elva meter.

Palace vann med 3-0 och Arsenals tunga bortasvit fortsätter. Efter matchen var det ett mycket besviket Arsenal.

- I kväll var inte Arsenal överhuvudtaget. Vi är väldigt besvikna inne i omklädningsrummet för vi svek fansen, säger Theo Walcott enligt Mirror.

En del Arsenal-supportrar skanderade mot sina spelare.

- Alla har rätt till sin åsikt. I kväll hände det bara inte. Allt vi kan göra är att be om ursäkt, säger Walcott.

Lagens startelvor:

Palace: Hennessey - Ward, Kelly, Sakho, Schlupp - Milivojevic, Cabaye, Puncheon, Zaha, Townsend - Benteke.

Arsenal: Martinez - Bellerin, Mustafi, Gabriel, Monreal - Elneny, Xhaka - Walcott, Özil, Sanchez - Welbeck.