TV:Arsenal tog snabb revansch efter veckans CL-fiasko

Efter veckans snöpliga förlust mot monaco fick Arsenal revansch på sig själva när man besegrade Everton hemma på Emirates. Målskyttar blev Giroud och Rosicky.

Efter veckans Champions League-fiasko mot Monaco reste sig Arsenal snabbt när man på söndagen besegrade Everton. Arsene Wenger valde att placera veckans syndabock Per Mertesacker på bänken.

I den 38:e minuten höll sig Olivier Giroud framme på en hörna och nickade in 1-0 till Arsenal. Fransmannen som i veckan hade svårt att hitta rätt i matchen mot Monaco såg lättad ut när bollen passerade mållinjen.

Den andra halvleken var rätt chansfattig och Arsenal kontrollerade matchbilden. Först i den 90:e matchminuten kom matchens andra mål genom tjecken Tomas Rosicky. Mittfältaren sköt ett skott som styrde på Everton-försvarare in i mål.

Publicerad 2015-03-01 kl 19:47