Arsenal vände och vann på tilläggstid

Crystal Palace hade ledningen på Emirates mot Crystal Palace men mål på tilläggstid i båda halvlekarna gav Arsenal segern.

Alexis Sanchez stod för en markeringsmiss när han släppte Crystal Palace-backen Brede Hangeland på en hörna. Målet innebar 1-0 för Palace och det såg ut att stå sig till halvtidsvilan men Laurent Koscielny kvitterade och såg till att lagen gick till paus med 1-1. Sanchez noterades för assisten.

Arsenal jagade kvittering och i den 89:e minuten satte Jason Puncheon, som assisterade Palaces 1-0, in en ful tackling på Nacho Monreal. Han fick sin andra varning och gästerna fick avsluta matchen med en spelare mindre på planen.

Det kanske gav Arsenal en extra boost för på tilläggstid kom segermålet. Aaron Ramsey tryckte in en retur från bara några meters håll till 2-1.

Publicerad 2014-08-16 kl 20:24