Arsenals superstart gav klar seger - fyra mål på en kvart

Arsenal tryckte gasen i botten från start och ledde med 4-0 efter drygt 20 minuter mot Crystal Palace. Det räckte för att ta en säker 4-1-seger på Emirates Stadium.

Arsenal - utan Manchester United-aktuella Alexis Sanchez - hade inga problem med att avfärda London-kollegan Crystal Palace under lördagen.

Hemmalaget inledde väldigt starkt och tog ledningen efter fem minuter. Efter ett inlägg som gick igenom hela straffområdet nickade Nacho Monreal in 1-0 vid bortre stolpen. Fem minuter senare agerade vänsterbacken framspelare till Alex Iwobi som satte dit 2-0.

Och i den 13:e minuten stod Monreal för en ny assist när han, likt 1-0-målet, nickade bollen vid bortre stolpen och Laurent Koscielny stötte in 3-0.

I den 22:a minuten, en dryg kvart efter det första målet, placerade Alexandre Lacazette in 4-0 efter en vacker Mesut Özil-klack.

Arsenal kunde kosta på sig att slå av på takten och kontrollera matchen in i mål.

En kvart från slutet snyggade Luka Milivojevic till siffrorna till 4-1, vilket blev slutresultat i matchen.