Chelsea-duon Hazard och Costa bakom segern mot Southampton

Chelseas fina form fortsätter. Under söndagen väntade ett Southampton i god form - men Chelseas stjärnduo Eden Hazard och Diego Costa gav London-laget segern.

Redan fem minuter in i matchen tryckte Eden Hazard in ett ledningsmål för Chelsea. Beglaren lurade upp mittfältaren Steven Davis på läktaren och gjorde sedan inget misstag.

Diego Costa skulle få nästa chans för Chelsea när anfallaren kom i ett friläge mot Frasier Forster i Southamptons mål minuter innan halvtidspusen. Men den engelska landslagsmålvakten stod för en fin benparad.

Spanjoren skulle dock få en till chans - och levererade då. Tio minuter efter halvtidspausen skruvade Costa in 2-0.

Steven Davis, som blev grundlurad vid Hazards 1-0-mål, hade senare en nick i ribban senare - men det skulle inte bli några fler mål.

Chelsea vann därmed med 2-0 och tog sig förbi London-rivalen Tottenham i tabellen. Nu befinner sig Chelsea på en fjärdeplats, enbart en poäng efter trion Manchester City, Arsenal och Liverpool.