Chelsea stormar mot titeln - slog City: "Stor seger för oss"

Chelsea är på väg att bli Premier League-mästare.
Under onsdagen vann man med 2-1 hemma mot toppkonkurrenten Manchester City.
- En stor seger för oss, säger matchhjälten Eden Hazard till BT Sport.

Redan i den tionde minuten satte Eden Hazard 1-0 till Chelsea mot Manchester City, men Sergio Agüero kvitterade för bortalaget i den 26:e minuten.

Nio minuter senare missade Hazard en straff, men petade själv in returen till 2-1. Det resultatet stod sig matchen ut. City skapade något farligt läge mot slutet av drabbningen, men Chelsea höll ut.

- Jag vet inte om vi spelade vacker fotboll, men det viktigaste är att vi vann, säger tvåmålsskytten Eden Hazard till BT Sport.

Hazard vill dock tona ner tabellsituationen och att Chelsea är på god väg att vinna ligan.

- Vi har en lång väg kvar att gå, säger den belgiske stjärnan.

Chelseas startelva: Courtois - Zouma, David Luiz, Cahill - Azpilicueta, Kante, Fabregas, Alonso - Pedro, Diego Costa, Hazard

Manchester Citys startelva: Caballero - Navas, Stones, Kompany, Clichy - Fernandinho, Delph - Sane, Silva, De Bruyne - Aguero