Chelsea vann enkelt i FA-cupen

FA-cupen

Milton Keynes Dons tog emot Chelsea i fjärde omgången av FA-cupen.

Guus Hiddinks mannar gästade Milton Keynes Dons i den fjärde omgången av FA-cupen.

Chelsea startade vassast och var nära att sätta 1-0 efter fem spelade minuter genom Costa. Oscar fick också ett bra läge efter ungefär en kvart, men skottet gick utanför.

Men de båda spelarna skulle strax därefter få ännu en chans. Costa spelade fram Oscar som kunde stöta in 1-0 till gästerna.

Efter tjugo minuter skulle MK Dons dock kvittera. Potter fick på ett riktigt fint skott strax utanför straffområdet som letade sig in bakom Courtois till 1-1.

Mer skulle komma. Oscar hittade det bortre hörnet och satte 2-1 för bortalaget med halvtimmen spelad, hans andra för kvällen.

Sedan fullbordades hattricket. Strax innan halvtid satte Oscar sitt tredje mål för kvällen och utökade Chelseas ledning till 3-1.

Även Hazard ville vara med i målprotokollet. I den 55:e minuten satte han 4-1 på straff och strax därefter tryckte Traore in slutresultatet 5-1.

Så startade lagen:

Chelsea: Courtois - Ivanovic, Cahill, Terry, Baba - Matic, Fabregas - Oscar, Loftus-Cheek, Hazard, Costa.

MK Dons: Martin - Spence, McFadzean, Walsh, Lewington - Potter, Forster-Caskey - Carruthers, Hall, Murphy - Bowditch.