City till semifinal i FA-cupen - slog ut Middlesbrough

Manchester City är vidare till semifinal i FA-cupen.
De ljusblåa tog sig vidare från kvartsfinalen genom att besegra Middlesbrough på bortaplan.
- Matchen borde ha varit över 30 minuter tidigare, säger Pep Guardiola.

Redan i den tredje minuten kunde City ta ledningen när David Silva pangade in ett inspel från Pablo Zabaleta.

I den andra halvleken hade City en mängd chanser att göra ytterligare mål, men fick nöja sig med ett från Sergio Aguero till 2-0, som blev slutsiffrorna.

- Vi missade många chanser. Matchen borde ha varit över 30 minuter tidigare, säger Pep Guardiola efter matchen.

- Vi har tappat många poäng i Premier League av den anledningen. Men vi behöver kanske det för att förbättras.

Ännu är det oklart vilka City får möta i semifinal, då man just nu är det enda lag som är klara att gå vidare. I de övriga kvartsfinalerna spelar Arsenal-Lincoln, Tottenham-Millwall och Chelsea-Manchester United.

Middlesbrough: Guzan, Barragan, Bernardo, Gibson, Fabio, Clayton, Leadbitter, De Roon, Stuani, Traore, Gestede.

Manchester City: Bravo, Zabaleta, Otamendi, Stones, Clichy, Toure, Silva, De Bruyne, Sane, Aguero, Sterling.