City vann klart mot Bournemouth efter De Bruynes luriga frispark

Manchester City hade inga större problem med att slå Bournemouth hemma på Etihad Stadium.

Det var Kevin De Bruyne som gav Manchester City ledningen i den 15:e minuten efter en lurig frispark som sköts under muren till 1-0.

Kelechi Iheanacho ökade sedan på till 2-0 i den 25:e minuten framspelae av Raheem Sterling, innan Sterling själv kunde sätta 3-0 i minut 48.

Sista målet till 4-0 gjordes i den 66:e minuten av Ilkay Gündogan.

Med fyra minuter kvar av matchen blev Citys Nolito utvisad efter ett bråk med Adam Smith, som i sin tur kom undan med en varning.

City behåller serieledningen efter segern då man vunnit samtliga sina fem matcher. Bournemouth ligger kvar på fyra poäng.