Citys kross - gjorde tre mål på tio minuter

Med tre mål på tio minuter såg Manchester City till att skicka West Ham ut ur FA-cupens tredje omgång.

West Ham har inte mycket att glädja sig åt i ligan. Laget ligger på plats 13 i ligan och förlorade mot Manchester United senast.

Nu är Slaven Bilic gäng utslaget även ur FA-cupen.

Manchester City tog en komfortabel 5-0-seger på bortaplan och såg till att skicka London-laget ut ur cupen.

Yaya Touré inledde målskyttet när han en dryg halvtimme in i matchen satte en straff.

Därefter följde en mindre målkavalkad där den norske backen Håvard Nordtveit satte bollen i eget nät innan David Silva ökade på till 3-0. Samtliga tre mål kom inom loppet av tre minuter.

I upptakten av den andra halvleken kunde Sergio Aguero göra 4-0 innan John Stones satte slutresultatet till 5-0.