Diego Costa är tillbaka - på allvar.
Chelsea-stjärnan blev stor hjälte i comebacken mot Hull under söndagen.
- Jag är nöjd med Diego, säger tränaren Antonio Conte till Sky Sports.

Förra helgen fanns inte Diego Costa med i Chelseas trupp mot Leicester. Enligt flera brittiska medier var anledningen ett stort gräl med tränaren Antonio Conte. The Telegraph skrev att det handlade om ett bråk med Conte och lagets fystränare gällande en skada. Daily Mail hävdade att Costa klagat på problem med ryggen, men att läkarteamet inte blivit övertygat - och Conte därefter backat upp sin personal. Klubben ska enligt the Guardian anse att Costa klagat över ryggbesvär på grund av att han vill lämna klubben för att flytta till Kina.

I tisdags var dock 28-åringen tillbaka i träning med resten av laget och Chelseas manager Antonio Conte har hävdat att Costa missade Leicester-matchen endast på grund av ryggont. Stjärnan startade också i söndagens hemmamatch mot Hull, och det tog inte lång tid innan han fick jubla över ännu ett mål i Premier League. På övertid i den första halvleken dunkade Costa in 1-0 i bortre hörnet, hans 15:e mål i ligan den här säsongen.

Costa firade målet genom att göra en speciell gest med sina händer. Han formade två munnar som pratade konstant, vilket troligtvis är en passning till alla de som uppgett att han och tränaren Antonio Conte bråkat och att han vill lämna för Kina.

I den 80:e minuten nickade sedan Gary Cahill in 2-0 till Chelsea på en frispark och det blev spiken i kistan. Chelsea leder Premier League med hela åtta poäng.