Everton tog tre tunga poäng efter drama

Ett mål minuten innan paus - och ett fem minuter från slutet.
Everton vände och vann hemma mot Arsenal och tog första segern på en och en halv månad.

Senaste gången Everton vann i Premier League var den 30 oktober. Därför var det ett pressat hemmalag som på tisdagen tog emot "Gunners" hemma på Goodison Park.

Och det blev inte bättre av att gästerna tog ledningen under inledningen av matchen. Alexis Sanchez fick chansen med en frispark utanför straffområdet och skottet studsade via mittbacken Ashley Williams och in i mål.

Strax innan halvtidsvilan kvitterade dock hemmalaget. Seamus Coleman skallade in 1-1 och gav Everton råg i ryggen inför den andra halvleken.

Under matchen sista skälvande minuter fick sedan Williams revansch på 0-1-målet. Williams nådde, i matchminut 86, högst på en hörna och skallade in det som skulle bli segermålet.

Arsenal bommade sedan en jättechans på övertid där Evertons försvar lyckades rensa bort bollen på mållinjen med bara sekunder kvar att spela.

Resultatet innebär att Arsenal är kvar på sina 34 poäng, tre poäng efter Chelsea samtidigt som man har en match mer spelad.

Everton: Stekelenburg, Coleman, Baines, Jagielka, Williams, Gana, McCarthy, Lennon, Valencia, Barkley, Lukaku

Arsenal: Cech - Bellerin, Gabriel, Koscielny, Monreal - Coquelin, Xhaka - Walcott, Özil, Oxlade-Chamberlain, Alexis