Everton vände mot Middlesbrough - upp till andra plats i PL

Everton har fått en riktigt stark start i Premier League.
Efter kvällens seger mot Middlesbrough ligger "The Toffees" nu tvåa i Premer League.

Det var dock Middlesbrough som tog lednigen i kvällens möte mellan lagen på Goodison Park. Alvaro Negredo gick tufft in i en höjdduell med Everton-målvakten Maarten Stekelenburg och fick bollen i mål, ett mål som domaren valde att godkänns trots starka Everton-protester.

Bara tre minuter senare svarade dock Everton genom Gareth Barry som satte kvitteringen i sin 600:e Premier League-match. Everton fick in ytterligare två mål strax innan paus genom Seamus Coleman och Romelu Lukaku till och gick till pausvila med en 3-1-ledning.

I den andra halvleken blev det inga fler mål, och matchen slutade 3-1 till Everton. I och med segern klättrar de blåa nu upp till andra plats i tabellen med 13 poäng på de första fem matcherna. Middlesbrough ligger på elfte plats med fem poäng.