TV: Falcao räddade en poäng i startcomebacken

Sex raka vinster.
Men mot Aston Villa tog Manchester Uniteds segersvit i Premier League slut.

Tack vare formtoppen hade Manchester United - efter att ha inlett hösten med endast tre segrar på de tio första matcherna - klättrat upp till en tredjeplats i tabellen.

Borta mot Aston Villa fick United dock en tuff start. Christian Benteke böjde elegant in 1-0 till Villa i den 18:e minuten.

Falcao - en av Uniteds stora värvningar i somras - kvitterade i inledningen av den andra halvleken med en nick. Den colombianske anfallaren har varit skadedrabbad och gjorde sin första match från start sedan den 5 oktober.

Van Gaal besviken
Aston Villa fick Gabriel Agbonlahor utvisad efter en hård satsning på den gamle lagkompisen Ashley Young, men Uniteds jakt på ett segermål blev resultatlös.

Även om det är juletider så hade Manchester Uniteds tränare Louis van Gaal helst varit utan att behöva agera jultomte å Aston Villas vägnar.
- Väldigt frustrerande. Vi gav bort två poäng, sade van Gaal enligt BBC.

- Jag är besviken eftersom vi var bättre även i den första halvleken, och då måste du vinna.

United har 32 poäng - men skuggas nu av West Ham som bara är en poäng bakom efter 2-0 mot jumbon Leicester.

Publicerad 2014-12-20 kl 17:52