Filipe Luis bjöd på läcker frispark när Chelsea gick vidare

Chelsea är vidare i Ligacupen.
Jose Mourinhos lag besegrade Derby med 3-1.

Derby tog emot Chelsea i Ligacupen. Chelsea valde att spela med en stark elva som innehöll bland andra Eden Hazard, Cesc Fabregas och Nemanja Matic.

I den 23:e minuten vandrade belgaren Eden Hazard in i planen och avlossade ett långt skott. Det skottet innebar 1-0.

I den andra halvleken slog Filipe Luis till. Brassern skruvade in en frispark i den 56:e minuten. Riktigt läckert.

Craig Bryson reducerade med 20 minuter kvar att spela. Ett mål som skapade lite nerv i matchen.

En nerv som Andre Schürrle dödade i den 82:e minuten när han slog in bollen i den 80:e minuten.

Derby: Grant; Christie, Buxton, Keogh, Forsyth; Hughes, Mascarell, Bryson, Russell; Martin, Dawkins

Chelsea: Cech; Azpilicueta, Zouma, Terry, Filipe Luis; Mikel, Matic; Schurrle, Fabregas, Hazard; Drogba.

Publicerad 2014-12-16 kl 22:34