Fulham ute ur Premier League - Svenskarna på läktaren

Med svenskarna Kacaniklic och Tankovic på läktaren förlorade Fulham mot Stoke med 4-1. Nu är klubben klara för nedflyttning från Premier League.

Fulham är ute ur Premier League. Det står klart efter att laget förlorat mot Stoke med 4-1 på lördagen.Nu är man ointagliga fyra poäng bakom Sunderland på säker mark.

Både Kacaniklic och Tankovic fick följa matchen från läktaren. Deras framtid i klubben är nu mycket osäker. I Stoke fick även John Guidetti följa händelserna från läktarplats. Därifrån fick han se anfallskollegan Peter Odemwinge göra 1-0 efter 39 minuter. Bollen studsade ner framför fötterna på Odewingie som enkelt kunde sätta dit bollen.

I den andra halvleken fyllde Marko Arnautovic och Oussama Assaidi med två fina kontringsmål.

Fulham reducerade genom Kieran Richardson men man kom inte närmare än så. Istället kunde Jonathan Walters rulla in 4-1 när han kom fri med målvakten.

Felix Magath fick ta över Fulham men lyckades inte rädda laget från nedflyttning.

Även Cardiff är nu klara för nedflyttning. Mot Newcastle på bortaplan förlorade man i dag med 3-0.

Publicerad 2014-05-03 kl 18:02