Glödhet Agüero med två mål - sjätte raka för City

Sergio Aguero är en av de hetaste spelarna i Fotbollseuropa just nu. Under lördagen sänkte City-anfallaren Swansea med dubbla mål.

Manchester City fortsätter att gå som tåget under Pep Guardiola. Under lördagen kom den sjätte raka segern i Premier League, lägg där till vinster i både Champions League och ligacupen.

I veckan slog City Swansea borta i ligacupen med 2-1. Under lördagen var det dags igen med samma lag på samma arena. Återigen slutade det med bortaseger.

Sergio Aguero, som var tillbaka efter avstängning, gjorde 1-0 redan i den 9:e minuten. Argentinaren, som även gjorde hattrick i Champions League förra veckan, var inte klar där. Men först stack Fernando Llorente emellan med en kvittering i den 13:e minuten.

I den 65:e minuten fick Manchester City straff, och Sergio Aguero var säker och satte 2-1. Slutresultatet 3-1 fastställdes när Raheem Sterling rann igenom och fintade bort försvaret och rullade dit bollen.

Sergio Aguero har nu gjort elva mål på de sex senaste matcherna för City. Ändå vill managern Pep Guardiola se mer från argentinaren.

- Han kan spela bättre. Han kan göra andra saker som hjälper oss.

City vet ännu inte hur det känns att tappa poäng under Pep Guardiola.