Guidetti försökte "tjata" sig till att få slå straff - Peterson fick 30 minuter

John Guidetti fick inatt en ny halvtimme för Manchester City. Efter bara drygt fem minuter på planen försökte svensken tjata på Aleksandar Kolarov om att få ta en tilldömd straff. Men Guidetti fick inget gehör hos serben som istället själv satte dit 3-1.

John Guidetti fick på nytt göra ett inhopp för Manchester City under lagets försäsong. Efter ett piggt inhopp mot Hearts byttes han in mot Sporting Kansas City i den 65:e minuten. City ledde i det läget med 2-1, men det skulle snart komma mer.

I den 72:a minuten fick Manchester City en straff. Aleksandar Kolarov klev fram för att ta straffen. Guidetti försökte då få Kolarov att låta honom ta straffen. Men serben var inte på bjudhumör och slog istället själv dit straffen fram till 3-1 för City.

Den nigerianske provspelaren Kelechi Ihenanacho satte sedan dit slutresultatet 4-1. I den första halvleken var det Bruno Zuculini och Dedryk Boyata som gjorde målen för City.

John Guidetti stod för ett bra inhopp där han var pigg och aktiv på planen.

Liverpool mötte Roma på Fenway Park utanför Boston, USA. Svenske Kristoffer Peterson, som gjort mål i två raka träningsmatcher, spelade 30 minuter och hade ett bra läge att näta igen. Men Petersons skott räddades och istället blev Mario Borriello matchvinnare för Roma med ett sent avgörande. Peterson ersatte Pools nye anfallare Rickie Lambert.

Roma ställde upp med stjärnor som Francesco Totti och nyförvärvet från Chelsea, Ashley Cole.

Publicerad 2014-07-24 kl 07:35