Historisk vändning när League One-laget sänkte Chelsea

League One-sjuan Bradford stod för en av historiens mest oväntade vändningar på Stamford Bridge när de vände 0-2 till en 4-2-seger mot Preamier League-ledaren.

41 014 åskådare på Stamford Bridge fick se en av de galnaste skrällarna någonsin.
Det började helt enligt förväntningarna när Gary Cahill satte 1-0 assisterad av Oscar efter 21 minuters spel. Med åtta minuter kvar på matchen utökade Ramires och det såg ut som en enkel seger för Premier Leagues etta.

Jon Stead reducerade förvisso innan paus men inget tydde så långt på att League One-sjuan skulle lyckas med den otroliga skrällen.

I den andra halvleken hände det dock. Med en kvart kvar satte Filipe Moaris, med förflutet i just Chelsea, 2-2 och värre skulle det bli för Chelesa. Andy Halliday satte 3-2 assisterad av 2-1-skytten Stead och när Chelsea pressade på för en kvittering kontrade Bradford.

I den 94:e minuten agerade Stead återigen framspelare till Mark Yeates som satte 4-2 och därmed avrundade en av FA-cuphistoriens största skrällar någonsin.
Publicerad 2015-01-24 kl 18:00