Ingen Ranieri - då vann Leicester mot Liverpool efter Vardys dubbla mål

Ingen Claudio Ranieri.
Då tog Leicester sin första Premier League-seger 2017 efter två mål av Jamie Vardy mot Liverpool.
- Jag kunde se i spelarnas ögon att de var redo för att ta kampen i kväll, de hade eld i sina magar, säger tillfällige managern Craig Shakespeare.

Leicester sparkade guldtränaren från förra säsongen, Claudio Ranieri, i förra veckan. I den första matchen utan italienaren - mot Liverpool - leddes laget av den tillfällige managern Craig Shakespeare, tidigare assisterande.

Och hemmalaget skulle få en effekt efter tränarbytet. Jamie Vardy såg till att få King Power Stadium att koka med dubbla mål.

I den 28:e minuten rann anfallaren igenom Liverpool-försvaret och satte säkert dit 1-0. Målet var Leicesters första i Premier League under 2017.

Tio minuter senare blev det än bättre för Leicester. Danny Drinkwater slog till på en boll som studsade ut från straffområdet och med ett mycket vackert skott satte han 2-0.

En kvart in i andra halvleken ökade Leicester på ledningen. Christian Fuchs slog ett fint inlägg som Vardy nickade in till 3-0. Anfallarens andra mål för kvällen och det femte på de senaste tre matcherna mot Liverpool.

Phillipe Coutinho reducerade för Liverpool med ett lurigt avslut men kom inte närmare än till 3-1.

Leicester tog sin första seger för året och lyfte därmed från nedflyttningsplats.

- Jag är glad för alla i kväll. Fansen ställde sig bakom spelarna från start och spelarna svarade. Det är en bra start, men bara en start, säger tillfällige managern Craig Shakespeare enligt Leicesters Twitter-konto.

- Jag kunde se i spelarnas ögon att de var redo för att ta kampen i kväll, de hade eld i sina magar. Vi satte tonen tidigt.

Lagens startelvor:

Leicester: Schmeichel - Simpson, Morgan, Huth, Fuchs - Drinkwater, Ndidi, Mahrez, Albrighton - Okazaki, Vardy.

Liverpool: Mignolet - Clyne, Matip, Lucas, Milner - Can, Wijnaldum - Lallana, Mane, Coutinho - Firmino.