Inhopparen Zlatan hjälte för United med vackert mål

Zlatan Ibrahimovic kom in från bänken och blev hjälte för United.
Svensken sänkte Blackburn med ett vackert avslut i FA-cupens åttondelsfinal.
- Vi tror på det vi gör, säger Ibrahimovic enligt Mirror.

Blackburn tog emot Premier League-jätten Manchester United i FA-cupens åttondelsfinal. Och efter en kvarts spel skulle hemmalaget chocka gästerna. Danny Graham rann igenom och avslutade riktigt vasst till 1-0 för Blackburn.

United kom tillbaka in i matchen i den 27:e minuten när Henrikh Mkhitaryan slog en magnifik passning fram till Marcus Rashford som rundade målvakten och rullade in 1-1.

En kvart in i den andra halvleken kastade José Mourinho in det tunga artelleriet i form av Zlatan Ibrahimovic och Paul Pogba. Direkt höll det på att ge utdelning när Pogba slog ett inlägg som svensken så när hann fram på och kunde stöta in.

Målet skulle dock komma - och det var just den duon som låg bakom målet. Med en kvart kvar att spela slog Pogba en fantastisk hög boll fram till Zlatan. Svensken väntade in bollen och med ett mycket vackert avslut knorrade han in 2-1 i det bortre hörnet.

I den 86:e minuten var det oerhört nära att Blackburn kvitterade till 2-2. Sergio Romero räddade dock United. Bollen gick dock i mål, men då var det avblåst för offside.

Manchester United höll undan och Zlatan Ibrahimovic mål tog klubben till kvartsfinal i FA-cupen.

- Jag tycker att laget gjorde det bra före vi kom in och vi hade otur med målet. Jag och Paul kom in och kunde hjälpa till lite, säger svensken enligt Mirror.

- Vi är fortfarande med i alla turneringar och vi fortsätter att jobba hårt och bygger på självförtroendet. Alla matcher är oförutsägbara i England, det är fram och tillbaka. Minst misstag vinner matcherna. Vi tror på det vi gör.