Jesus stor hjälte - nyförvärvet med två nya mål

Manchester City har hittat sin frälsare.
På söndagen räddade Gabriel Jesus, 19, sitt Manchester City med två mål.
- Det betyder mycket för mig, säger han till Sky, i Viasats sändning.

Manchester City gästades av Swansea under söndagen. Gästerna kom till matchen som ett av seriens formstarkaste lag efter att nye managern Paul Clement kommit in.

Hemmalagets manager Pep Guardiola valde att bänka Sergio Agüero för att i stället spela med nyförvärvet Gabriel Jesus. Det var ett val som skulle visa sig väldigt lyckosamt.

Nyförvärvet tackade för förtroendet tämligen omgående. Efter tio minuters spel höll sig 19-åringen framme och hoppsparkade in 1-0. Målet betydde att Jesus hittat nätet för andra matchen i följd.

Gästerna gav sig dock inte och med tio minuter kvar att spela bjöds hemmapubliken på en ordentlig kalldusch. Gylfi Sigurdsson avlossade ett lågt vänsterskott som letade sig in bakom Willy Caballero i hemmalagets mål.

Men 19-årige Jesus var inte klar där. Under matchens sista skälvande sekunder höll sig nyförvärvet framme på nytt och från nära håll placerade han in 2-1 bakom Fabaniski i Swanseas mål.

- Det betyder mycket för mig, särskilt att göra det inför mina hemmafans. Vi förtjänade segern och jag är väldigt glad över att göra två mål, säger han till Sky i Viasats sändning.

- Jag har kommit in i laget snabbt och alla i klubben har hjälpt mig för att bli bättre varje dag.

I och med segern tar sig City förbi Arsenal i tabellen och avancerar till en tredje plats.

Lagens startelvor:

Manchester City: Caballero - Stones, Kolarov, Clichy - Fernandinho, Toure - Sane, De Bruyne, Silva, Sterling - Jesus.

Swansea: Fabianski - Naughton, Fernandez, Mawson, Olsson - Carroll, Fer, Cork - Routledge, Llorente, Sigurdsson.