Arsenal sätter press på Chelsea - vände mot Stoke

Arsenal låg under mot Stoke, men lyckades vända och vinna.
Därmed går laget upp på samma poäng som ettan Chelsea, med en match mer spelad.

Ungefär en halvtimme in i matchen drog Arsenal på sig en straff. Granit Xhaka delade ut en armbåge i ansiktet på Joe Allen och domaren pekade därför på punkten. Stokes mittfältare Charlie Adam förvaltade straffen på bästa sätt genom att rulla in 1-0 längs med marken.

Några minuter innan pausvilan kvitterade dock London-klubben. Hector Bellerin slog ett inlägg som Theo Walcott stötte in vid den främre stolpen från nära håll.

Tidigt i den andra halvleken gjorde Mesut Özil 2-1 till Arsenal. Tysken nicklobbade in bollen i mål. I den 75:e minuten punkterade sedan talangen Alex Iwobi matchen med ett 3-1-mål.

Matchen slutade 3-1 och nu har Arsenal och Chelsea samma poäng i toppen av Premier League. Chelsea har dock en match mindre spelad.

Arsenal: Cech, Gabriel, Mustafi, Koscielny, Monreal, Coquelin, Xhaka, Walcott, Oxlade-Chamberlain, Özil, Alexis.

Stoke: Grant, Johnson, Martins Indi, Muniesa, Diouf, Adam, Imbula, Pieters, Shaqiri, Allen, Arnautovic.