Giroud och Cazorla bakom Arsenals kross

Olivier Giroud och Santi Cazorla låg bakom Arsenals seger.
Newcastle var utan chans och slutresultatet skrevs till 4-1.

Arsenal tar emot Newcastle på Emirates Stadium

Efter 15 minuter tog Arsenal ledmingen genom Olivier Giroud som nickade in Alexis inlägg. Newcastle är lite av en favoritmotståndare för den franska anfallaren som gjort fem mål på fem matcher mot det svartvita laget.

I den andra halvleken kom Santi Cazorla igenom Newcastles backlinje och chippade inte 2-0.

Oliver Giroud gjorde 3-0 och sitt andra mål i matchen, och de flesta trodde nog att matchen var död. Men bara fem minuter senare reducerade Ayoze Perez för Newcastle och gav bortalaget lite hopp.

Ayoze Perez kunde reducera innan Santi Cazorla fastställde slutresultatet när han elegant chippade in en straff i slutet av matchen.

Arsenal: Szczesny - Bellerin, Debuchy, Mertesacker, Gibbs - Flamini, Cazorla - Oxlade-Chamberlain, Sanchez, Welbeck - Giroud

Newcastle: Alnwick - Janmaat, Williamson, Coloccini, Dummett - Tioté, Colback - Gouffran, Ayoze Pérez, Ameobi - Cissé

Publicerad 2014-12-13 kl 19:41