Uniteds svacka - tredje raka förlusten

Formsvacka, José Mourinho?
Mot Watford kom Manchester Uniteds tredje raka förlust.
Troy Deeney avslutade med att sätta 3-1 på tilläggstid.

Efter två raka förluster var det dags för Manchester United att försöka komma tillbaka på vinnarspåret igen.

Det gick så där. Watford såg till att besegra det stjärnspäckade gänget med 3-1 Stor matchvinnare blev inhopparen Juan Zuniga som satte segermålet i den 84:e minuten.

Watford öppnade starkt och en bjudning från målvakten David De Gea gav hemmalagets forward Odion Ighalo öppet mål. United räddades av att nigerianens avslut gick utanför mål.

Zlatan Ibrahimovic var tämligen osynlig under inledningen. Svensken visade sig först i den 21:a minuten när han smög fram på den bortre stolpen och avslutade utanför mål, framspelad av Marcus Rashford.

United stack upp genom Paul Pogba som var centimetrar från att göra sitt första mål i United-tröjan. Bollen gick i ribban och i stället kunde Watford, genom Ètienne Capoue, ta ledningen efter 34 minuter.

Drygt en kvart in i den andra halvleken drog Zlatan Ibrahimovic i gång ett anfall och väggade sig fram med Marcus Rashford. Svensken spelade sedan in bollen mot Rashford som med lite tur kunde få in 1-1.

Den långe svensken fick inte särskilt mycket att jobba med, men när bollen väl dök upp i närheten av Ibrahimovic blev det farligt. Som i den 78:e minuten när han tvingade Watfords målvakt Heurelho Gomes till en atletisk räddning efter en skarp nick från nära håll.

I stället var det Watfords Juan Zuniga som slog till. Colombianen hann knappt bytas in innan han skrev in sig målprotokollet och dundrade in 2-1 mot ett United.

På övertid satte Troy Deeney 3-1 på straff.

Watfords startelva: Gomes; Cathcart, Prödl, Britos; Janmaat, Pereyra, Behrami, Capoue, Holebas; Deeney, Ighalo.

Manchester Uniteds startelva: De Gea; Valencia, Smalling, Bailly, Shaw; Pogba, Fellaini; Rashford, Rooney, Martial; Ibrahimovic