TV: Se hur Chelsea krossade Newcastle

Chelsea demolerade Newcastle. Ett tydligt formbesked inför veckans Champions League-möte med Paris Saint-Germain.

Diego Costa - som trots sin brutna näsa - lirade mot Newcastle inledde målskyttet med att sätta dit Chelseas ledningsmål fem minuter in i matchen. Fyra minuter senare var hans landsman Pedro framme och uttnyttjade en försvarsmiss och kunde utan problem rulla in 2-0.

Mardrömmen var inte över där för Newcastle. Vackert framspelad Diego Costa kunde Willian dundra in 3-0 till London-laget bara åtta minuter efter 2-0 målet och i den andra halvleken fortsatte Pedro när han med sitt andra mål sköt 4-0 för Chelsea.

Diego Costa byttes ut mot 20-årige Bernard Traore och i den 83:e minuten mötte han ett inspel från Cesar Azpilicueta och rakade in 5-0. Hans första mål i Premier League.

I matchens absoluta slutskede reducerade Newcastle till 5-1 när Andros Townsend gjorde sitt första mål för sin nya klubb som han anslöt till i januari.

Ett imponerande formbesked till Paris Saint-Germain som i sin tur vilade stjärnorna och bara fick 0-0 mot Lille. Lagen möts i Champions Leagues åttondelsfinals första möte på tisdag i Paris.
Publicerad 2016-02-14 kl 08:43