Manchester United sänkte Everton på nio minuter

Tre mål under de sista 10 minuterna hjälpte Manchester United som kunde klätta upp på en andraplats i tabellen. Mourinho kunde tillslut bli av med sitt spöke då portugisen inte vunnit mot de blåa som United-tränare.

Manchester United startade sin första PL-match utan Pogba för den här säsongen. När Rooney entrade sin gamla hemma-arena fick han ett varm mottagande på Old Trafford.

Matchen kom att få fart redan i 4:e minuten då Valencia fick en drömträff och satte bollen rakt i nät-taket bakom Pickford. Andra halvlek var till Uniteds fördel, men första halvlek slutade 1-0.

Everton öppnade andra halvlek starkt och Rooney hade ett kvitteringsmål som hängde i luften. United hade en stolpträff i 65:e minuten och skapade en hel del chanser.

Det var inte förrän i slutet av matchen som det skulle rinna iväg. Manchester United utökade i 83:e matchminuten då Lukaku snyggt spelade fram en boll till Mkhitaryan som enkelt kunde sätta 2-0. Lukaku gjorde sedan 3-0 i slutminuten, bara fem minuter efter. På övertid fick United en straff som Martial satte säkert och en 4-0-vinst var säkrat.

Den före detta Evertonspelaren Lukaku tycker inte att de var kliniska nog.

- Vi kunde ha gjort fler mål i första halvlek. Everton skapade problem på mittfältet. I andra halvlek hade Everton mycket kontroll, men kvalitet var det som skillnaden hängde på, säger Lukaku till Sky Sports.

Manchester United: De Gea - Valencia, Bailly, Jones, Young - Fellaini, Matic, Mata, Mkhitaryan, Rashford - Lukaku

Everton: Pickford – Jagielka, Keane, Williams – Baines, Gueye, Schneiderlin, Davies, Martina – Sigurdsson, Rooney

Exklusiv tävling: Vinn en Superfotbolls-weekend i London för dig och en vän

Publicerad 2017-09-17 kl 19:07