United förnedrat av Chelsea när Mourinho var tillbaka på Stamford Bridge

Jose Mourinhos besök på sin tidigare hemmaplan Stamford Bridge blev ingen rolig historia för portugisen. Chelsea gjorde mål efter en minut - och sedan fortsatte förnedringen av Manchester United. Mourinho fick resa tillbaka mot Manchester med en tung 0-4-förlust i baken.

Jose Mourinho var tillbaka på välkänd mark när han tio månader efter sin andra sejour i Chelsea besökte Stamford Bridge under söndagen med Manchester United. Portugisen fick inte ta med sig något fint minne från återkomsten - United blev fullkomligt överkört av Chelsea.

Zlatan Ibrahimovic startade för Manchester United - den svenske stjärnan spelade hela matchen men skapade väldigt lite - och fick se Pedro rinna igenom alldeles för enkelt redan i första minuten. Med en David de Gea på villovägar kunde Pedro trycka in bollen redan efter bara en halv minut spelad av matchen.

Gary Cahill kunde 20 minuter senare utöka Chelsea-ledningen till 2-0. På en hörna var mittbacken, som alltid när Chelsea ska slå en hörna, framme vid mål och dunkade in bollen, otagbart för de Gea.

United hade en fin reduceringschans kort senare när Ander Herrera sköt från nära håll - men Thibaut Courtois täckte av till hörna. 2-0-resultatet höll sig till halvtidspausen - men inte så länge till.

Chelsea utökade sin ledning till 3-0 en kvart in i andra halvlek. Ett snyggt passningsspel inom Chelsea-laget bäddade för Eden Hazard som med ett rappt skott skickade bollen förbi David de Gea i Manchester United-målet.

Det skulle bli än värre för United. Chelsea gjorde 4-0 efter att N'Golo Kanté lurat upp Chris Smalling på läktaren och smällt in bollen i mål. Det var inga nöjda miner från Jose Mourinho vid United-bänken.

Förnedringen slutade vid 4-0 och Jose Mourinho vill nog glömma bort besöket hos hans tidigare arbetsgivare på Stamford Bridge så fort som möjligt.

Med tre färska poäng in på kontot tog sig Chelsea upp på 19 poäng, lika många som Tottenham - en poäng efter Manchester City, Arsenal och Liverpool.

Manchester United befinner sig sex poäng efter tabelltoppen.

Chelsea: Courtois - Azpilicueta, David Luiz, Cahill - Moses, Kante, Matic, Alonso - Pedro, Diego Costa, Hazard

Manchester United: De Gea - Valencia, Smalling, Bailly, Blind - Fellaini, Herrera -Rashford, Pogba, Lingard - Ibrahimovic