Nytt fiasko för Arsenal - tappade ledning till förlust mot bottenlaget Bournemouth

Arsenal fortsätter att tappa mark i toppstriden.
I dag tappade man ledning till förlust i den andra halvleken mot bottenlaget Bournemouth.
- Väldigt frustrerande, säger Arsenals manager Arsene Wenger till BBC.

Arsenal har det tungt just nu. I förra veckan åkte man ur FA-cupen efter en förlust mot Championship-laget Nottingham Forest, och i dag åkte man på en ny förlust i bortamötet med bottenlaget Bournemouth.

Arsenal tog ledningen i matchen i upptakten på den andra halvleken, men genom två snabba mål av Callum Wilson och Jordon Ibe lyckades Bournemouth vända till 2-1 och vinna matchen.

- Vi ledde med 1-0 och släppte plötsligt in två mål och visste inte var det kom från. Det är väldigt frustrerande. Vi gjorde misstag som vi inte borde göra, säger Arsenals manager Arsene Wenger till BBC.

Alexis Sanchez, som ryktas vara på väg bort till någon av Manchester-klubbarna i januarifönstret, fanns inte ens med på bänken för Arsenal.

Förlusten var Arsenals tredje raka ligamatch utan seger, och ”The Gunners” halkar nu efter i toppstriden. Man har nu fyra poäng upp till Liverpool på Champions League-plats med en match mer spelad.

Bournemouth å sin sida klättrade hela fyra placeringar upp till 13:e plats i Premier League i och med segern.

Bournemouth: Begovic - Smith, Francis, Ake, Cook, Daniels - Gosling, Cook - Fraser, Wilson, Ibe.

Arsenal: Chech - Chambers, Mustafi, Holding - Bellerin, Wilshere, Xhaka, Maitland-Niles - Iwobi, Welbeck - Lacazette.