Liverpool snuvades på premiärsegern - tappade ledningen på stopptid

Men en bra bit in på stopptiden snuvade "The Hornets" gästerna på de tre poängen.
- Vi vet att vi kan och måste vara bättre, säger Liverpools tränare Jürgen Klopp.

I går kväll drog Premier League igång för säsongen, och i dag rullade premiärhelgen vidare när Watford och Liverpool ställdes mot varandra på Vicarage Road.

Philippe Coutinho, som den senaste tiden kopplats ihop med en flytt till Barcelona, saknades i Liverpools lag då han enligt klubben har problem med en ryggskada, medan Mohammed Salah, nyförvärvet från Roma, fanns med från start.

Watford inledde matchen starkt och tog också ledningen redan i den 8:e minuten när Stefano Okaka nådde högst på en hörna och tryckte in 1-0 för hemmalaget med pannan.

I den 29:e minuten skulle Liverpool kvittera. Sadio Mané rann igenom försvaret och satte fri med Gomes bollen i mål till 1-1.

Men Watford skulle svara snabbt på kvitteringsmålet. Bara ett par minuter efter 1-1 kunde Abdoulaye Doucoure trycka in 2-1 från nära håll efter att bollen legat fri i straffområdet.

I den andra halvleken skulle Liverpool vända matchen på bara några minuter. I den 54:e minuten fick man straff efter att Mohammed Salah fällts i straffområdet, och Roberto Firmino gjorde inget misstag från elva meter.

Bara någon minut senare kunde de rödklädda även sätta 3-2 genom Salah från nära håll efter en framspelning av Firmino.

Liverpool var även nära 4-2 med ett skott i ribban, men 3-2 såg ut att räcka för en premiärseger. Watford skulle dock få till en sista forcering, och i den 93:e minuten tryckte Miguel Britos in kvitteringen till 3-3 för Watford på en hörna, vilket också blev slutresultatet.

Liverpools manager Jürgen Klopp var besviken över poängtappet efter matchen - och menar att Watfords sista mål borde ha dömts bort för offside när Britos fick in bollen i mål från nära håll.

- Vi gjorde två riktigt fina mål i andra halvlek, vilket var bra, men vi släppte in ett offsidemål. Det är verkligen inte kul, det är svårt att acceptera. Det känns inte speciellt bra, men vi vet att vi kan och måste vara bättre - det är också vad jag sa till grabbarna, säger Klopp efter matchen enligt Liverpools hemsida.

I nästa ligaomgång reser Watford till Vitality Stadium för att möta Bournemouth medan Liverpool tar emot Crystal Palace på hemmaplan. Först ska Liverpool dock först möta Hoffenheim i Champions League-kvalet, med första matchen i dubbelmötet nu i veckan.

Watford: Gomes - Janmaat, Kaboul, Britos, Holebas - Chalobah, Doucoure - Amrabat, Cleverley, Pereyra - Okaka.

Liverpool: Mignolet - Alexander-Arnold, Lovren, Matip, Moreno - Henderson, Can, Wijnaldum - Salah, Mane, Firmino.