Efter mardrömshalvleken - Zlatans ersättare räddade kryss på stopptid för United

Zlatan Ibrahimovic gjorde sin första Premier League-start sedan april i dagens Boxing day-möte med Burnley på Old Trafford - men fick en mindre rolig eftermiddag då han blev utbytt redan i paus i skrällförlusten.
United lyckades dock rädda en poäng efter en upphämtning i andra halvlek.

I april tidigare i år skadade Zlatan Ibrahimovic knät allvarligt i Europa League-mötet med Anderlecht. I dag gjorde svensken sin första start för Manchester United i Premier League sedan skadan då han tog plats i Uniteds elva i en nummer tio-roll bakom Romelu Lukaku.

Återkomsten i elvan blev dock knappast vad Ibrahimovic hoppats på. I halvtid hade Burnley ledningen med 2-0 efter mål av Ashley Barnes och Steven Defour, och i halvtid valde Uniteds manager José Mourinho att byta ut svensken. Även Marcos Rojo plockades ut, och in kom Jesse Lindgard och Henrich Mchitarjan.

I den andra halvleken reducerade inbytte Lingard i den 53:e minuten, men Burnley såg ut att hålla undan då klockan tickade upp på stopptid utan att United fått in ett kvitteringsmål.

På stopptid skulle dock Lingard slå till med sitt andra mål för halvleken till 2-2.

United låg på för ett segermål, men matchen slutade 2-2. Krysset gör att United ger lokalrivalen Manchester City chansen att dra ifrån ännu mer i toppen av Premier League. Avståndet mellan serieledaren och andraplacerade United är nu tolv poäng, där City har en match mindre spelad.

Victor Nilsson Lindelöf satt på bänken hela matchen för United.

Lagens startelvor:

United: De Gea - Young, Jones, Rojo, Shaw - Matic, Pogba - Mata, Ibrahimovic, Rashford - Lukaku

Burnley: Pope - Bardsley, Long, Mee, Taylor - Arfield, Cork, Hendrick, Defour, Gudmundsson - Barnes.